Nieuwe workshop: Leadership & Influence Training

In oktober 2019 gaven Rich & Yvonne Dutra – St. John voor de allereerste keer de Leadership & Influence Training, hier in Nederland! Deze nieuwe workshop ondersteunt je bij het ontwikkelen van de vaardigheden en tools die nodig zijn om de kernwaarden van Challenge Day en Be the Change naar je eigen dagelijkse praktijk, werkplek, bedrijf, presentaties, familie en gemeenschap te brengen.

Dit intensieve, 4 weken durende, proces, zal beginnen met de toegang tot een online leeromgeving waarin scripts en video’s van drie Be The Change tools beschikbaar zullen zijn, te weten: de If You Really Knew Me, de Iceberg en de Comfortzone tool. Dit ter voorbereiding op de 2-daagse workshop zelf, waarin je kennis zult maken met het Be The Change-groepsprocesmodel van inclusie, invloed en affectie en hoe dit een opzet kan zijn om zelf programma’s, presentaties of meetings omtrent het Be The Change gedachtegoed te ontwerpen. Daarnaast zul je in deze twee daagse workshop directe coaching en feedback ontvangen op je presentatie- en leiderschapskwaliteiten. Dit alles om je op weg te helpen de kernwaarden van Challenge Day en Be The Change naar jouw dagelijks leven te brengen.

Leadership Training Be The Change

Wanneer je deze training hebt afgerond, zul je:

 • De benodigde training en toestemming hebben om de lessen geleerd in deze workshop te gebruiken als onderdeel van je eigen werk en dagelijks leven.
 • Een duidelijk begrip hebben van hoe programma’s, presentaties en meetings te ontwerpen met behulp van het Be The Change-groepsprocesmodel.
 • Blootgesteld zijn aan meerdere modaliteiten van lesgeven, leidinggeven en het faciliteren van groepsleiderschapsactiviteiten.
 • Begrijpen hoe je buiten je eigen comfortzone kunt stappen, zodat je op een effectieve manier de voordelen en lessen hiervan met anderen kunnen delen.
 • Praktische vaardigheden gekregen hebben omtrent het geven van de Be The Change Iceberg presentatie.
 • De mogelijkheid hebben gehad om te oefenen met en te begrijpen hoe en wanneer je de If You Really Knew Me tool kunt gebruiken, en tools hebben gekregen om anderen tijdens dit proces te coachen.
 • De kracht van kwetsbaarheid en het belang van ‘eerst te gaan’, hebben ervaren.
 • Directe feedback en coaching hebben gekregen op je presentatie- en leiderschapskwaliteiten.
 • Tips hebben ontvangen voor het geven van presentaties met sociale en emotionele inhoud in klaslokalen en andere groepsomgevingen.
 • De mogelijkheid hebben gekregen om te netwerken met gelijkgestemde mensen met vergelijkbare visies.
 • De mogelijkheid hebben gekregen tijdens de workshop en achteraf om specifieke vragen te stellen omtrent de praktische toepassing van de geleerde lessen en de beperkingen in het toepassen hiervan in je eigen programma/presentatie/meeting.

Ben je geïnspireerd geraakt door Rich & Yvonne Dutra – St. John en het werk dat zij via Challenge Day en Be The Change de wereld in gebracht hebben? En ben je klaar voor de volgende stap door jouw talenten te combineren met het werk van Be The Change? Dan is dit de workshop voor jou!

Meer informatie over deze nieuwe training van Rich & Yvonne is te vinden bij Awacon tevens kun je bij Awacon ook aanmelden.