Deze workshop is een verdieping van het woedewerk zoals je zou kunnen kennen uit de 3-daagse Be The Change workshop of uit het televisieprogramma “Als Je Me Echt Zou Kennen”.

Emotional release work, of in het Nederlands het loslaten of vrijmaken van emoties, zorgt voor het opschonen van vaak oude, vastgezette pijn en boosheid. Het is een krachtige, directe methode om oude emoties te helen en meer rust en ruimte in jezelf te creëren.

We gaan tijdens deze dag dieper in op het fenomeen “Woede” en andere negatieve emoties. Je leert over hoe woede zich manifesteert in je lijf en ziel, hoe je omgaat met (jouw of andermans) boosheid, hoe je anderen kunt helpen met emotiewerk en vooral hoe je je woede op verschillende (gezonde!) manieren kunt uiten. We werken onder andere 1 op 1, in kleine groepen en desgewenst in verschillende man-vrouw combinaties.

Deze workshop wordt gegegeven door Rich & Yvonne en je wordt begeleid door zorgvuldig door hen geselecteerde en getrainde angerwork-coaches.

Vele malen is ons gevraagd of er een woededag kon komen. Vele malen hoorden wij, na het doen van de “Ja-Nee / Ik ben boos-oefening” in de BTC, “had ik mijzelf maar niet ingehouden”. Vele malen hoorden wij verhalen van BTC-ers die elkaar met schreeuwoefeningen aan het helpen waren.
Daarom organiseren we nu voor de tweede maal deze workshop, speciaals voor BTC-graduates. Je dient dus eerst de driedaagse Be The Change-workshop gevolgd te hebben, aangezien hier de achtergrond en eerste stappen van deze methode wordt behandeld.

Praktische informatie

Verbinding in de workshopruimte

  • Voor wie: BTC-graduates
  • Wanneer: nog te bepalen
  • Investering: €77
  • Koffie & thee: inbegrepen
  • Diner: zelf verzorgen
  • Locatie: nog te bepalen (waarschijnlijk Utrecht)

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Lees hier wat Rich & Yvonne uitleggen over angerwork tijdens het tv-programma Als je me echt zou kennen.