Deze 1-daagse workshop is een verdieping van het woedewerk zoals je zou kunnen kennen uit de 3-daagse Be The Change workshop of uit het televisieprogramma “Als Je Me Echt Zou Kennen”.

Emotional release work, of in het Nederlands het loslaten of vrijmaken van emoties, zorgt voor het opschonen van vaak oude, vastgezette pijn en boosheid. Het is een krachtige, directe methode om oude emoties te helen en meer rust en ruimte in jezelf te creëren.

We gaan tijdens deze dag dieper in op het fenomeen “Woede” en andere negatieve emoties. Je leert over hoe woede zich manifesteert in je lijf en ziel, hoe je omgaat met (jouw of andermans) boosheid, hoe je anderen kunt helpen met emotiewerk en vooral hoe je je woede op verschillende (gezonde!) manieren kunt uiten. We werken onder andere 1 op 1, in kleine groepen en desgewenst in verschillende man-vrouw combinaties.

Deze dag wordt gegeven door Rich & Yvonne en je wordt begeleid door zorgvuldig door hen geselecteerde en getrainde angerwork-coaches.

Vele malen is ons gevraagd of er een woededag kon komen. Vele malen hoorden wij, na het doen van de “Ja-Nee / Ik ben boos-oefening” in de BTC, “had ik mijzelf maar niet ingehouden”. Vele malen hoorden wij verhalen van BTC-ers die elkaar met schreeuwoefeningen aan het helpen waren.
Daarom organiseren we nu deze workshop. Wellicht gun je je partner, een vriend of vriendin, een familielid of iemand uit je omgeving ook zo’n krachtige ervaring? Neem hem of haar dan mee! Deelnemers die niet eerder een Be The Change workshop hebben gevolgd, kunnen alleen deelnemen als introducé(e) van een BTC Graduate.

Gezien de aard van het werk raden we je aan jouw introducé(e) op de hoogte te brengen wat woedewerk bij Be The Change inhoudt zodat deze persoon niet totaal blanco de workshop instapt.

De eerste Anger Release workshop heeft op 6 november 2016 plaatsgevonden. Op dit moment is er nog geen datum bekend voor een volgende keer. Interesse of heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Lees hier wat Rich & Yvonne uitleggen over angerwork tijdens het tv-programma Als je me echt zou kennen.