BE THE CHANGE MOVEMENT NEDERLAND

WORKSHOPS | INSPIRATION | ACTS OF CHANGE

Join the Movement

Ken jij de kracht van liefde en connectie? Weet jij hoe goed het voelt iets voor een ander te doen zonder er iets voor terug te krijgen? Probeer het eens uit! Doe een act of change en join the Be The Change Movement! Laat een lief berichtje achter voor iemand, help iemand die er doorheen zit of ruim afval op tijdens een wandeling. Alles kan! De keuze is aan jou!

Workshops

Ken je Over De Streep nog? Dat tv-programma met Arie Boomsma waarin jongeren zichzelf écht laten zien en daardoor meer wederzijds begrip, verbinding en compassie ervaren? Dat kun je nu zelf ervaren in onze verschillende workshops van oprichters van Challenge Day (Over de Streep): Rich & Yvonne Dutra - St. John.

Online Content

Nu aan de slag met Be the Change Movement trainingen en workshops? Of geïnspireerd raken door onze tools en community? Join the movement en hou onze online content in de gaten. Elke week voegen we nieuwe items toe en online trainingen zijn in de maak. Van online toolbox tot online trainingen, je vindt het (binnnenkort) hier!

Over ons

Vanaf de zomer van 2018 zijn Rich & Yvonne Dutra – St. John met mij (Lynn Walsemann) een samenwerking aangegaan om workshops en trainingen te organiseren voor de Be The Change Movement in Nederland en Amerika.

Onze visie is om mensen het collectieve potentieel van de wereld te laten inzien door een bewustzijn van liefde te creëren en mensen de kracht van het iets doen voor iemand anders te laten ervaren.

Geïnteresseerd in wat wij doen, waarom we dit doen en wie wij zijn? Klik hieronder.

Testimonials Workshops

‘Een intense, persoonlijk workshop, die je raakt, het contact met jezelf en anderen verbetert en je goed leert reflecteren. Aan iedereen aan te bevelen.’

‘Van angst voor het leven naar genieten van het leven.’

‘Een unieke en impactvolle ervaring, waardoor je een prettiger mens wordt en lekkerder in je vel komt te zitten.’

‘Een lifechanging reis van mijn schaduwkanten naar mijn sterke kanten, waarin ik mijn true life purpose heb ontdekt en nu eindelijk ook daadwerkelijk najaag. Ik kan de positieve energie eindelijk voelen en vasthouden in mijn leven.’