Be The Change Cirkels – Wie, wat, waar en wanneer?

Wat?

Op verschillende plekken in het land worden het gehele jaar door cirkels georganiseerd. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd dóór oud-deelnemers van de Be The Change workshop (cirkel begeleiders) vóór oud-deelnemers van de Be The Change workshop (ook wel BTC graduates genoemd).

Onze ervaring heeft ons geleerd dat deelnemers van de workshop het vaak fijn vinden om ook na de workshop contact met elkaar te houden. Aangezien je in de workshop o.a. leert om uit je comfort zone te stappen, onder de waterlijn te delen en ‘Écht’ te zijn dmv de oefening “Als je me echt zou kennen” bieden wij deelnemers aan om zo nu en dan samen te blijven komen bij de cirkelbijeenkomsten.

Tijdens de bijeenkomsten wordt er gesproken over ervaringen uit de workshop, komen er onderwerpen uit het echte leven aan bod en krijgt iedereen de kans om zijn of haar verhaal te delen (en wordt er ook écht naar je geluisterd). Daarnaast is elke cirkel iedere keer weer anders, worden er soms bepaalde thema’s besproken, speciale oefeningen en leuke activiteiten gedaan en vooral ook genoten van elkaars gezelschap met een hapje en drankje.

Wie en waar?

De cirkels worden georganiseerd door vrijwilligers die reeds enkele malen de BTC en vaak ook de vervolgworkshop (Living the Change/LTC) hebben gedaan. Zij organiseren de workshops soms thuis, of op een gehuurde locatie, en bij mooi weer ook wel eens buiten in de vrije natuur.

Momenteel zijn er cirkels in Amsterdam, Utrecht, Noord-Brabant en Noord & Zuid-Holland.

Wanneer en hoe?

De data en locaties van de cirkels worden voor BTC-graduates bekend gemaakt middels een event op onze besloten facebookpagina. Heb je nog geen BTC-workshop gedaan, maar zou je wel graag eens aan willen sluiten bij een cirkel? Omdat je bijvoorbeeld bekend bent met Challenge Day, omdat je de workshop nog wilt gaan doen of omdat je je gewoon graag wilt verbinden met anderen mensen, dan ben je van harte welkom! Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (onderaan deze pagina) zodat je via deze weg op de hoogte gehouden wordt van workshop en cirkeldata.

Er wordt bij deelname aan de cirkel een kleine (vrijwillige) bijdrage gevraagd, zodat we gezamenlijk de kosten voor thee/koffie en de soms gehuurde locatie kunnen betalen.

Eerstvolgende cirkel(s)

Cirkel Brabant: zaterdag 9 juni van 13:30 – 16:00
Locatie: Milheeze
Door: Marijke De Gruyter & Martha van Elst
Meer informatie over Cirkel Brabant


Cirkel Haarlem: zaterdag 23 juni van 13:45 – 17:00 ( inloop vanaf 13:30 uur)
Locatie: Stolbergstraat 9, Haarlem
Door: Denise van der Plas-Out & Jan van der Plas
Meer informatie over Cirkel Haarlem


Overige evenementen

Mannenmiddag: zondag 10 juni van 15:00 – 18:00
Locatie: Café de Tuin, Amsterdam
Door: Mark de Waard
Meer informatie over Mannenmiddag


HSP (Hoog Sensitief) cirkel: nog te bepalen
Locatie: Amsterdam-West
Door: Wendy de Waard-Erhardt
Meer informatie over HSP (Hoog Sensitief) cirkel